coronavirus

El Teatre-Auditori «no s'atura» i torna amb una nova programació a mida de la situació actual

L'equipament aplicarà un estricte protocol de seguretat i prevenció amb motiu de la pandèmia que afectarà tant al públic, com a artistes i personal tècnic

per Sergi Baixas , Sant Cugat, 21 de juliol de 2020 a les 17:29 |
El Teatre-Auditori de Sant Cugat presenta la nova temporada de setembre fins a gener de 2021 | Sergi Baixas
El Teatre-Auditori de Sant Cugat presenta la nova temporada de setembre a gener de 2021 en un marc excepcional davant l'actual situació de coronavirus que està assolant el país des del mes de març. El teatre, la música i els espectacles infantils, tornaran a fer-se sentir sobre l'escenari després de gairebé cinc mesos sense activitat.
  La regidora de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que "la intenció és reactivar tota l'activitat cultural de la ciutat, sempre que la situació ho permeti". En aquest sentit, Madrona apunta al pla de contingència del Teatre-Auditori que comptarà amb uns protocols específics de seguretat i prevenció que afectarà tant a públic, artistes i personal tècnic, per poder garantir que l'activitat es desenvolupi d'una forma segura. 


Enguany, la programació comptarà amb la reubicació de 8 espectacles de la temporada passada que no es van poder celebrar i van quedar ajornats amb motiu de la Covid-19. La resta, 22 propostes més, formaran part del nou programa d'aquest 2021. Un calendari que podria patir modificacions segons l'evolució de la pandèmia.

La venda dels espectacles ajornats, s'iniciarà a partir del dimarts 15 de setembre, mentre que els abonaments i la resta d'espectacles programats es farà a partir del dijous 8 d'octubre. Com a mesura excepcional davant l'emergència sanitària, les entrades de tots els espectacles es vendran únicament a través d'Internet. 


L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha volgut agrair l'"esforç i dedicació" del personal del Teatre-Auditori per tirar endavant la programació en uns "moments tan difícils". "Cal impulsar i consumir cultura en moments com aquests perquè ens fa més exigents amb allò que ens envolta", ha manifestat la republicana.

Balanç de la temporada


El Teatre-Auditori ha finalitzat la temporada 2019-20 amb un total de 75.642 espectadors, el que són 55.689 espectadors menys que la temporada anterior a conseqüència de la crisi de la Covid-19. Una 26a que ha resultat molt afectada arran de la pandèmia provocant l'ajornament o cancel·lació d'un total de 27 espectacles previstos, 19 i 8 respectivament. Les activitats d'"Escoles en moviment", les cessions d'espais, la Quinzena Metropolitana de Dansa, el programa de Sant Cugat Balla o els cicles de cinema també es van haver de cancel·lar.

Imatge de la temporada

La imatge de la temporada d'enguany ha estat creada per l'estudi de disseny La Casa de Carlota & Friends, un estudi on hi treballen creatius, dissenyadors professionals i estudiants d'escoles de disseny amb autisme, síndrome de Down o esquizofrènia. Una imatge reconeguda de la ciutat que evoca a les escultures de Pep Godó ubicades a l'avinguda del Pla del Vinyet.
 

La imatge de la nova temporada de la programació del Teatre Auditori creat per La Casa de Carlota & Friends Foto: Teatre-Auditori


Protocol anti-Covid-19

El Teatre-Auditori, sempre d'acord amb la normativa vigent, vetllarà per garantir la seguretat aplicant un estricte protocol de seguretat i de prevenció del coronavirus tant pel públic pel que fa a la logística d'accés a l'espai com al funcionament de la sala, com pel personal tècnic i artistes.

L'ús de mascareta serà obligatori; es respectaran les distàncies de seguretat entre butaques; i s'habilitaran, en cas que sigui necessari, diferents accessos i sortides de la sala per evitar aglomeracions. També serà necessari que s'arribi 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle per facilitar l'entrada esglaonada; en cas contrari no es garanteix el manteniment de la localitat escollida en el moment de la compra. També es recomana portar l'entrada al mòbil en format digital per evitar situacions de contacte. 

 

Participació