Els talls de diumenge de Rambla del Celler i l'avinguda Cerdanyola es deixaran de fer

La mesura pretenia donar resposta a les noves necessitats de distància social per garantir la seguretat de vianants

El regidor de Mobilitat, José Gallardo, explica els canvis previstos a Sant Cugat.
El regidor de Mobilitat, José Gallardo, explica els canvis previstos a Sant Cugat. | Sergi Baixas
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:43h
L'Ajuntament de Sant Cugat, "rectifica". Malgrat la voluntat vigent del tripartit de pacificar carrers de trànsit per garantir el distanciament social de la ciutadania en temps de pandèmia i apostar per un model de mobilitat més sostenible prioritzant el pas de vianants i de bicicletes, la iniciativa no ha donat els resultats esperats. Una de les últimes mesures del govern santcugatenc que passava per tallar la circulació de vehicles per la rambla del Celler i l'avinguda de Cerdanyola els diumenges, es deixarà de fer.

En concret es tracta dels talls de trànsit que es feien des de les 9 h fins a les 20 h en els trams entre la plaça del Celler i carrer Francesc Moragas, pel que fa a la rambla del Celler; i el tram entre el carrer Borrell i l'avinguda Torreblanca, a l'avinguda Cerdanyola.

Segons ha explicat el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, l'"afluència de públic no ha estat l'esperada, i per tant, rectifiquem i la traiem". Gallardo explica que l'objectiu no és "posar més dificultats de les que ja existeixen" i, per tant, s'ha decidit fer marxa enrere amb els talls d'aquestes vies. En ser preguntat si de cara al futur es podrien reprendre, el regidor ha deixat clar que en cas afirmatiu, seria sempre amb el consens de la gent implicada, tant veïnatge com comerços. 


​​
​​
​​