Diumenge de sol i calor

El cel serè i les temperatures d'estiu seran les protagonistes

Redacció
18 de juliol del 2020
Ambient assolellat
Ambient assolellat | ND

Diumenge el sol i la calor seran els protagonistes estrelles. Després d'un dissabte amb una clara tendència a temperatures d'estiu, diumenge es preveu un dia amb domini del cel serè tot i que al centre de la jornada creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya. Independentment, de matinada i a la nit es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud.

La temperatura mínima lleugerament o localment moderadament més alta, si bé podrà baixar de manera lleu a l'Empordà. Per altra banda, la temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, per bé que es mantindrà sense canvis importants a les Terres de l'Ebre i al litoral sud.


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un diumenge sense massa canvis ni nuvoladaes i preveu bona visibilitat tant al litoral com a la muntanya. 

El vent fins a primera hora del matí serà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral. Durant les hores centrals del jorn bufarà entre fluix i moderat de component sud al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, i de component oest girant a sud a la resta de l'interior; a la tarda hi haurà cops forts al litoral, prelitoral i sud de la depressió Central.