Tot el que has de saber sobre el Sant Jordi d'estiu a Sant Cugat

La ciutat celebra la Festa del Llibre els dies 22 i 23 de juliol amb llibreries al carrer, música, titelles, conta-contes, activitats al Museu o taula d’escriptors locals

Parades de llibres durant el Sant Jordi del 2019
Parades de llibres durant el Sant Jordi del 2019 | Sofia Cabanes
NacióSantCugat
20 de juliol del 2020
El Sant Jordi d'estiu arriba enmig de diversos brots de coronavirus a Catalunya i amb un panorama d'incertesa davant la possibilitat de contagis. Amb tot Sant Cugat celebrarà la Festa del Llibre els dies 22 i 23 de juliol amb diverses activitats. L’objectiu d’aquesta festa és poder commemorar l’esperit de la diada de Sant Jordi, una de les grans festivitats que tenen lloc a Sant Cugat i arreu del país però que malauradament no es van poder celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19. 

La tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona, manifesta que "un dels nostres grans objectius com a Ajuntament és contribuir a reactivar l’activitat cultural a Sant Cugat". Per aquest motiu "no hem dubtat ni un moment a sumar-nos a la iniciativa de celebrar una Festa del Llibre que ens ajudi a commemorar el Sant Jordi", apunta Madrona.

Pel que fa a les activitats organitzades la tinenta d'alcaldia recorda que és el primer programa d'actes que fan en la fase de represa. "Hem ofert tot el nostre suport a les llibreries i fem una crida a la ciutadania per participar dels actes i acostar-se a les llibreries per comprar llibres". Totes les activitats compliran les mesures especials de seguretat arran de la pandèmia.