Pluges que poden ser intenses fins al migdia

El termòmetre recularà lleugerament

Redacció
15 de juliol del 2020
Dia plujós
Dia plujós | ND

Aquest dijous arribaran pluges i que, en algun cas, poden ser intenses. Les precipitacions s'estendran al llarg del matí i al migdia s'espera que es vagin desplaçant cap al nord-est del país. Tot i així, no es descarta algun plugim a la tarda i és que la nuvolositat serà predominant en una jornada en què s'espera poca presència del sol. 

El dia es llevarà amb núvols i pluges. De fet, els xàfecs podrien arrossegar-se de la matinada i ja seria cap al migdia i a la tarda quan serien menys actius. Tot plegat farà que no només es freni el mercuri sinó que reculi uns graus, amb valors mínims i màxims més baixos. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha activat un avís per intensitat de pluja concentrat a la façana litoral i prelitoral i fins al migdia, preveu un dia amb un cel entre mig i molt ennuvolat. Fins a mig matí s'esperen xàfecs, amb acumulacions minses o poc abundants. Tot i això, localment seran d'intensitat forta.

El termòmetre variarà respecte aquest dimecres i la temperatura mínima es mourà entre els 17 i 22 ºC i la màxima entre els 23 i 28 ºC.