Els Concerts d'Estiu de Valldoreix canvien d'ubicació

El cicle musical estiuenc experimentarà un canvi d'escenari de la plaça del Casal de Cultura a la plaça Maria Sabater

El canvi s'ha produït per la incompatibilitat de les actuacions amb l'activitat del servei de terrassa del restaurant
El canvi s'ha produït per la incompatibilitat de les actuacions amb l'activitat del servei de terrassa del restaurant | EMD Valldoreix
NacióSantCugat
15 de juliol del 2020
Actualitzat el 16 de juliol a les 11:03h
Els Concerts d'Estiu de Valldoreix canviaran d'ubicació. El cicle musical estiuenc de la Vila experimentarà un canvi d'escenari de les actuacions passant de la plaça del Casal de Cultura a la plaça Maria Sabater, al costat de l'església de l'Assumpció.

La raó per la qual s'ha produït aquest canvi és per la incompatibilitat de les actuacions amb l'activitat del servei de terrassa del restaurant "El Casalet" on, segons l'EMD, es generava un "soroll excessiu, que incomodava els músics i el públic assistent i no permetia gaudir del recital".

Així doncs, tant el concert d'aquest dissabte del pianista Seong-hee Myong i del violoncel·lista Peter Thiemann -fundadors i professors de la Fundació Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) i veïns de Valldoreix- com el concert de cloenda de Meritxell Nedderman del dissabte 25 de juliol ja es faran en el nou espai.
 
Per aquest dissabte els dos intèrprets oferiran un programa amb música clàssica ‘popular’, en què el públic assistent podrà gaudir de melodies i dels temes més coneguts del repertori simfònic i operístic de la música de cambra de compositors com Bach, Händel, Popper, Massenet, Mascagni entre d’altres.

En la darrera cita del cicle la pianista i compositora Meritxell Neddermann presentarà a la Pl. Maria Sabater el seu àlbum debut, In The Backyard of the Castle, oferint un directe original amb un estil molt personal. Durant el concert el públic assistent podrà gaudir de la versatilitat de la barcelonina, experimentant amb l’impressionisme vocal i pianístic en estils tan variats com el gòspel, el clàssic, el pop i el soul, entre d’altres gèneres musicals, que aporten a cada tema un to diferent.