S'inaugura la remodelació d'un carrer del centre de Sant Cugat

L'actuació al carrer de Santa Anna i un tram del carrer la Fàbrica ha tingut un cost de 210.000 euros

Imatge de la passejada inaugural al carrer de Santa Anna
Imatge de la passejada inaugural al carrer de Santa Anna | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:34h
Aquest dimarts, l'alcaldessa de Sant Cugat ha assistit a la passejada inaugural després de la remodelació del carrer de Santa Anna i d'un tram del carrer la Fàbrica. L'actuació, que ha tingut un cost de 210.000 euros, ha servit per donar prioritat de pas als vianants i integrar aquestes vies al nucli de carrers vianantitzats de l'entorn del Monestir

Les obres han consistit en la pavimentació de la plataforma única per vianantitzar el carrer, la renovació del clavegueram, millora de les xarxes existents d'electricitat i telefonia, la renovació de l'enllumenat públic i nou mobiliari urbà i de jardineria. 

Properament s'instal·larà un punt de control d'accés de vehicles a la cruïlla dels carrers de Santa Anna i d'Abat Armengol perquè restringeixi la circulació en tota aquesta zona.

L'acte també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler; el tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch; el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transports, José Gallardo; i diversos representants de grups municipals.