Més núvols i sol amb frenada del mercuri

No es descarta l'arribada de pluges, però serien puntuals i aïllades

Redacció
15 de juliol del 2020
Alternatives de sol i nuvolositat
Alternatives de sol i nuvolositat | ND

Aquest dimecres seguirà la inestabilitat, una mica més accentuada. Amb sol i núvols que marcaran la jornada i, novament, la temperatura quedarà frenada i no s'espera que superi els 30 ºC. Tampoc s'ha descartat que hi hagi algun plugim, però seria aïllat i puntual, ja que el dia estarà reservat per a les alternatives del sol i la nuvolositat. 

El dia es llevarà amb alternatives entre ambient assolellat i de núvols. Aquests s'acabaran fent més presents a la tarda. L'ambient serà menys calorós i seguirà amb la tònica iniciada amb l'arrencada de la setmana. 


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dia amb un cel que estarà entre poc i mig ennuvolat fins a la tarda, si bé durant el matí hi haurà alternatives de núvols i sol. A partir d'aleshores, creixeran més nuvolades. Serà quan hi hagi possibles xàfecs, però serien aïllats i d'intensitat entre feble i moderada, i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta durant la tarda. 

Aquesta inestabilitat es traduirà en els valors del termòmetre. La temperatura mínima serà més baixa, es mourà entre els 13 i 18 ºC. La màxima també baixarà i oscil·larà entre els 24 i 29 ºC.