continental

Continental anuncia el tancament definitiu a finals de 2021

L'empresa afirma que ha arribat a un acord satisfactori amb els treballadors per a la seva sortida

per NacióSantCugat, 14 de juliol de 2020 a les 17:24 |
Continental tanca definitivament a finals de 2021 | gsv
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de molts mesos d'incerteses sobre el seu futur, el supervisory board de Continental ha anunciat avui que ha pres la decisió de tancar les seves instal·lacions a Rubí a finals de 2021. El tancament definitiu de l'empresa suposarà l'acomiadament de 760 persones.

La decisió s'emmarca en el programa global de la companyia per als propers deu anys, impulsat pel grup per tal d'assegurar-ne la viabilitat i la competitivitat, el Continental Transformation 2019-2029, i que afectarà la unitat de negoci que està instal·lada a Rubí, BU Human Machine Interface.


En un comunicat, l'empresa explica que durant els darrers mesos ha impulsat un procés molt intens per trobar un inversor que adquirís les instal·lacions de Rubí per la seva reindustrialització, però cap de les converses amb compradors potencials ha tingut èxit, malgrat al "suport incondicional de la Conselleria d'Indústria i Energia del Govern de la Generalitat". La crisi de la Covid-19 no ha fet més que agreujar aquesta situació.

Finalment, Continental també afirma que el passat 25 de juny es va arribar a un acord "satisfactori per a ambdues parts" en les negociacions amb els treballadors, que s'han reunit durant unes setmanes amb la mediació del Departament de Treball del Govern de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Participació