«Criteris definits i consensuats» pel repartiment d'espais públics entre les entitats esportives

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, explica que l'objectiu és acordar uns criteris consensuats per evitar conflictes a l'hora de repartir espais i horaris per les entitats esportives en les instal·lacions municipals

Imatge del Pavelló 3 de Sant Cugat
Imatge del Pavelló 3 de Sant Cugat | Aj. Sant Cugat
Sergi Baixas
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:51h
Sant Cugat Creix va emetre aquest cap de setmana un comunicat  on lamentava que no se'ls hagués tingut en compte en el procés participatiu entre entitats engegat des de l'Ajuntament per a la distribució dels espais municipals d'ús esportiu. Des de l'associació consideren que el procés s'hauria de treballar amb un "enfocament més global i de consens".

A més, davant d'aquest procés, consideren "inadequada" la dedicació de recursos públics cap a una empresa externa per a fer un treball de consultoria a Sant Cugat, d'un tema que "requereix diàleg proper i intern" que no generi diferències i desigualtats. 

En aquest sentit, la regidora d'Esports Gemma Aristoy ha defensat a NacióSantCugat que l'objectiu d'aquest procés és "definir i acordar uns criteris consensuats" de distribució i repartiment d'horaris per l'ús dels espais públics per evitar conflictes. Aristoy explica que "s'ha aprofitat aquesta parada esportiva provocada per la pandèmia per treballar de la mà amb les entitats i marcar els horaris de distribució de les instal·lacions municipals -principalment pavellons- per a la temporada vinent establint uns criteris únics des de la transparència". 

3246
Des de l'associació esportiva Sant Cugat Creix també han reclamat que s'obri un procés de definició del "Model Esportiu de Sant Cugat", ja sigui revisant el pla estratègic redactat l'any 2017 i adaptar-lo a la situació actual.