La pianista Cristina Casale actuarà al Claustre del Monestir en un concert benèfic

L'acte forma part del programa Nits de Clàssica de Sant Cugat a Escena

Els beneficis del concert aniran destinats a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes de la Covid-19
Els beneficis del concert aniran destinats a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes de la Covid-19 | Cristina Casale
NacióSantCugat
13 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:19h
La pianista barcelonina Cristina Casale actuarà aquest divendres 17 de juliol a les 22 h al Claustre del Monestir de Sant Cugat en un concert benèfic per a projectes sanitaris destinats a pal·liar els efectes de la pandèmia del coronavirus. L'acte forma part de la programació Nits de Clàssica Sant Cugat a Escena.

"Emocions i música confinades", serà la primera actuació de Casale després del confinament. Un concert que es compon d'un programa comentat i variat en estils, amb peces clàssiques de Chopin o Granados i altres més actuals com Espinosa, d'influència flamenca, o Kapustin, amb harmonies de jazz. 

Casale recopila emocions i pensaments de diverses persones sobre com han viscut des del confinament la crisi sanitària i vincularà aquests testimonis amb cada peça del seu nou programa, per tal d'"inspirar i donar bellesa a aquesta intensa realitat".

Nascuda a Barcelona i formada inicialment en el Conservatori del Liceu, va completar la seva educació pianística amb la tècnica del conservatori de Moscou i l'escola francesa, dues influències que permeten a Casale versatilitat i virtuosisme.