ENQUESTA Et sembla útil el nou transport a demanda de l'Ajuntament de Sant Cugat?

Vota l'enquesta de NacióSantCugat

L'objectiu és estudiar els resultats d'un nou servei de transport urbà complementari del transport públic municipal
L'objectiu és estudiar els resultats d'un nou servei de transport urbà complementari del transport públic municipal | Cedida
NacióSantCugat
10 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:05h
Sant Cugat posa en marxa aquest divendres, 10 de juliol, la nova prova pilot "Carles". Un servei temporal de transport urbà impulsat per l'Ajuntament i Moventia, compartit i intel·ligent, que s'adaptarà als itineraris dels viatgers. Durant els propers 21 dies, una flota de quatre vehicles de nou places recorreran els carrers de la ciutat adaptant els seus itineraris a la demanda de les persones usuàries que prèviament hagin sol·licitat el servei a través de l'aplicació mòbil. 

 

L'objectiu d'aquesta prova, que serà gratuïta per als usuaris, és estudiar els resultats d'un servei de transport urbà complementari del transport públic municipal per tal de donar resposta a les "noves necessitats de mobilitat de la ciutat". Així doncs, fins al 31 de juliol es mesurarà l'impacte de la demanda d'aquest nou servei com a alternativa al vehicle privat i s'estudiarà la possibilitat de continuar amb el servei o d'un amb característiques similars.