Sant Cugat farà un acte d'homenatge a les persones afectades per la Covid-19

Serà el pròxim dimcres 22 de juliol a les 20.30 als jardins del Paga-li, Joan

Es farà als jardins del Paga-li, Joan
Es farà als jardins del Paga-li, Joan | Adrià Costa
NacióSantCugat
10 de juliol del 2020
Actualitzat el 14 de juliol a les 12:01h
Després de mesos molt durs a la ciutat per la pandèmia del coronoavirus i amb la vista posada als nous brots que van sorgint aquí i allà, Sant Cugat farà un acte d'homenatge a totes les persones que han estat víctimes de la Covid-19 o que han patit els efectes de la pandèmia en primera persona.

L'acte Sempre al nostre cor es farà el pròxim dimecres 22 de juliol a partir de les 20.30 hores als jardins del Paga-li, Joan, al Monestir de Sant Cugat. L'alcaldessa, Mireia Ingla, assevera que "la pandèmia de la COVID-19 ens ha deixat sense moltes persones que han perdut la vida en les darreres setmanes, sigui pel virus o altres causes". 

Amb aquest acte, la ciutat vol recordar i donar suport a totes les persones que han perdut la vida durant els darrers mesos, sigui pel coronavirus o per altres causes, a totes les persones que han patit i pateixen les conseqüències econòmiques a causa de l’aturada per l’estat d’alarma i a tots i totes les professionals i voluntàries de diferents àmbits que han estat a primera fila durant la pandèmia.

"Per l’excepcionalitat del moment, no han tingut el comiat que es mereixen i que haurien volgut les seves famílies i amistats. Amb aquest acte, els volem retre homenatge i donar-los un sentit adéu, reivindicant també que, malgrat tot, la vida continua obrint-se pas i que sempre les portarem al nostre cor", afegeix Ingla. 

Aforament limitat 

L’homenatge estarà conduït per la periodista Mònica Huguet, inclourà parlaments institucionals, la projecció de diversos vídeos amb testimonis de la Covid-19, lectures de poemes amb Gisela Figueras i Jordi Lara, i les actuacions de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i el grup vocal Decibelles.

Per raons de prevenció i seguretat l’acte serà amb aforament limitat i l’ús de mascareta serà obligatori per accedir-hi. Les invitacions per participar en l’acte de manera presencial es podran sol·licitar a través de santcugat.cat/semprealnostrecor. Una vegada fet el registre, cada entrada indicarà l’hora i el punt d’accés per garantir la seguretat dels assistents.

L’acte, obert a tota la ciutadania, també es podrà seguir en directe per streaming al canal YouTube de l’Ajuntament de Sant Cugat, a Cugat Mèdia, Televisió de Sant Cugat i al canal YouTube del Tot Sant Cugat.