La temàtica de la Festa de Tardor 2020 girarà al voltant del dret a una vida digna

La Comissió treballa al voltant de tres escenaris diferents segons l'evolució de la pandèmia al territori

La temàtica de la Festa de Tardor d'enguany es decidirà durant la pròxima assemblea virtual prevista pel 14 de juliol
La temàtica de la Festa de Tardor d'enguany es decidirà durant la pròxima assemblea virtual prevista pel 14 de juliol | Cedida
Sergi Baixas
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:29h
Les entitats participants de la Festa de Tardor 2020 han decidit per assemblea que la celebració d'enguany ha de girar sobre el "dret a una vida digna" posant el focus en la necessitat de posar fi a la precarietat laboral i que la salut estigui a l'abast de tothom. 

Des de la Comissió expliquen a NacióSantCugat que en un inici, l'opció que la temàtica d'enguany fes menció directa a la crisi sanitària del coronavirus va estar sobre la taula, però finalment s'ha acabat decidint enfocar-se més a les arrels d'un gran problema que preocupa a la ciutadania i que es fonamenta en les desigualtats, la distribució de la riquesa i el garantiment d'un sistema de salut públic de qualitat.

Per altra banda, també expliquen que durant la reunió telemàtica també es van tractar altres temes com la coordinació amb l'Ajuntament per prendre les mesures sanitàries pertinents de cara al mes d'octubre. En aquest sentit, asseguren que malgrat la "complexitat de la situació", la gran majoria d'entitats realitzaran totes aquelles activitats possibles que permeti la situació. Tot i això, davant la incertesa a possibles a rebrots, l'assemblea treballa sobre tres escenaris diferents, que passen d'una Festa de Tardor completament virtual a poder celebrar totes les activitats pensades amb les restriccions adequades per fer front al contagi.

L'assemblea d'entitats també ha constituït el grup de treball per organitzar l'agenda de la Festa de Tardor, així com per pensar una activitat conjunta. Durant les pròximes setmanes, el grup de treball també decidirà el lema relacionat amb la temàtica escollida d'enguany i posteriorment, començar a preparar el manifest.


​​
​​
​​