El tripartit de Sant Cugat carrega contra JxCAT per la relació amb CDC

El govern local ha assenyalat la relació entre Junts per Sant Cugat i l'antiga CDC per la transferència dels ingressos de les subvencions

Mireia Ingla, Pere Soler i Núria Gibert en una roda de premsa sobre el coronavirus
Mireia Ingla, Pere Soler i Núria Gibert en una roda de premsa sobre el coronavirus | Anna Mira
NacióSantCugat
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:48h
Ahir NacióDigital avançava que més de la meitat dels ingressos que percep el grup de JxCat com a subvenció del Parlament els transfereix a CDC, tal com queda reflectit al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya, que inclou la informació comptable relativa a les subvencions del 2018 als grups i subgrups de la cambra. Segons aquesta, 2,3 milions dels 4,5 que va percebre JxCat van abonar-se a Convergència, mentre que el PDECat només en va rebre 944.480 euros.

Les reaccions a Sant Cugat, després de la sentència del Tribunal Suprem que confirmava el cobrament de comissions irregulars per la construcció del PAV3 de Rambla del Celler, no han trigat a sortir. El tripartit local (ERC-PSC-CUP) també ha assenyalat a les xarxes socials la relació entre Junts i l'antiga CDC. Al maig, el govern ja va reclamar el retorn dels diners pel Cas Palau als anteriors governs de CDC, PDECat i JxSTC.