Entrades exhaurides pel Cinema a la Fresca de Valldoreix

La plaça del Casal de Cultura acollirà cada divendres del mes de juliol la projecció d'una pel·lícula

Durant aquest cicle es projectaran cinc noves pel·lícules d'actualitat per a tots els públics
Durant aquest cicle es projectaran cinc noves pel·lícules d'actualitat per a tots els públics | EMD
NacióSantCugat
07 de juliol del 2020
Èxit rotund de l'última edició del Cinema a la Fresca per a les nits d'estiu de Valldoreix. L'administració local ha hagut de penjar el cartell d'entrades exhaurides a l'Oficina de Cultura de l'EMD; el punt de recollida dels tiquets gratuïts per poder acudir al recent cicle cinematogràfic que va donar el tret de sortida aquest passat divendres 3 de juliol amb la projecció d'"Hotel Transilvània 3".

Una edició que enguany està marcada per la implementació d'excepcionals mesures per restriccions en l'accés i aforament de l'espai per evitar la propagació del coronavirus. Així doncs, la plaça del Casal de Cultura acollirà cada divendres del mes de juliol, a les 21.45 h, la projecció les pròximes quatre pel·lícules d'actualitat per a tots els públics.

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, l'EMD s'ha vist obligat a limitar l'aforament de la mostra cinematogràfica a l'aire lliure de la Vila per garantir el distanciament social.

La resta de pel·lícules que es projectaran són: "Green book" (10 de juliol), "Wonder Park" (17 de juliol), "La fuente de las mujeres" (24 de juliol), i "Bailando la vida" (31 de juliol). 


​​
​​
​​