El comerç local de Sant Cugat tanca la jornada de «retrobament» amb una valoració positiva

Des de l'associació recorden però, que encara no s'han recuperat els nivells de venda habituals previs de la crisi sanitària

Una imatge de la passada edició de botigues al carrer
Una imatge de la passada edició de botigues al carrer | Sant Cugat Comerç
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:31h
Sant Cugat Comerç fa una lectura "positiva" de la jornada de "retrobament" del comerç local amb la ciutadania després del confinament. Aquest dissabte 4 de juliol, l'associació havia convocat als santcugatencs per fer costat a un dels sectors més afectats per la pandèmia donant el tret de sortida a les rebaixes d'estiu.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, explica a NacióSantCugat que la valoració és "positiva" malgrat no haver recuperat encara els nivells de venda habituals abans de la crisi sanitària. També ha lamentat que les carpes a peu de carrer, situades al costat de les muralles del Monestir, estaven apartats en una ubicació "desangelada".

Per ara, no tenen previst dur a terme cap més activitat de cara a l'estiu i esperen reprendre de nou les campanyes a partir de setembre. Pel que fa a la situació en general del comerç local, Carballo assenyala que continua en escenari "delicat". Una situació complicada, diu, a la qual s'hi suma el seu rebuig a la nova Anella Verda; de la qual assegura que es veurà el seu impacte real a partir de setembre, quan la ciutat es torni a reactivar després de vacances. 

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.