Veïns de Mira-sol denuncien l'increment d'abocaments il·legals al barri

L'abocament de material no autoritzat pot comportar sancions d'entre 730 i 1.500 euros

Deixar runa o restes d'obres a la via pública està terminalment prohibit
Deixar runa o restes d'obres a la via pública està terminalment prohibit | APV Mas Gener
NacióSantCugat
06 de juliol del 2020
L'APV Mas Gener de Mira-sol han denunciat a través de les xarxes socials un augment d'abocaments il·legals de residus enmig de la via pública durant els darrers mesos. El veïnat lamenta l'"incivisme" i l'estat de deixadesa i brutícia de molts carrers del barri des de l'inici del confinament.
  Per aquest motiu, insten a l'Ajuntament de Sant Cugat a reforçar els serveis de neteja i manteniment a Mira-sol per donar resposta a aquesta problemàtica. Apunten a revisar i millorar la freqüència de la recollida de residus i neteja en general.

Des del consistori santcugatenc, ja s'han posat en contacte amb l'associació de veïns per demanar-los la ubicació concreta d'aquests punts perquè els serveis municipals encarregats puguin retirar aquestes deixalles. 

Cal recordar que l'abandonament a la via pública o zones forestals de material no autoritzat pot arribar a comportar sancions econòmiques d'entre 750 i 1.500 euros. Així doncs, objectes voluminosos són: mobiliari gran com ara sofàs, taules, matalassos, somiers, làmpades o tauletes. Per altra banda, el material electrònic com ordinadors, pantalles o joguines s'han de dur a l'Ambiteca; mentre que deixar runa i restes d'obra queda terminalment prohibit.