Ja hi ha data per a la reobertura de les biblioteques de Sant Cugat

A partir del 7 de juliol tornaran a obrir les portes amb el 50% d'aforament

Imatge de la biblioteca de Mira-sol
Imatge de la biblioteca de Mira-sol | DIBA
NacióSantCugat
05 de juliol del 2020
Les biblioteques de Sant Cugat tornaran a obrir les seves portes al públic a partir del pròxim dimarts 7 de juliol. Això sí, amb només el 50% de l'aforament per mantenir les distàncies de seguretat. Fins ara, les biblioteques només oferien servei de préstec, i en el cas de Gabriel Ferrater, les aules d'estudi per la selectivitat.

Les persones usuàries però, encara no podran accedir directament ni a la col·lecció ni a la zona de premsa. No obstant, sí es podran fer consultes i estar dins la biblioteca. Per la seva banda, les biblioteques de Mira-sol i Volpelleres recuperaran el servei d'internet d'ús públic que, fins ara, tenien tancat.

Així doncs, la biblioteca Gabriel Ferrater obrirà els matins de dilluns a divendres de 10 h a 14 h; mentre que les biblioteques de Mira-sol i Volpelleres ho faran de tardes de dilluns a divendres de 16 h a 22 h. Tanmateix, a partir del 13 de juliol també es reprendrà el servei de préstec interbibliotecari amb la resta de biblioteques del país.

"Lots de llibres i bibliobosses!"

A partir del 7 de juliol i fins al 31 d'agost, també se celebrarà la campanya pel foment de la lectura "Lots de llibres i bibliobosses!". Es tracta de lots amb llibres, pel·lícules i música de tota mena i per a tots els gustos que es preparen des de les biblioteques. Es pot escollir entre novel·la negra, aventures i fantàstica, romàntica, històrica… per a adults i també per a infants.