L'Acusti.cat 2020 se celebrarà finalment per streaming des de Sant Cugat

Com a novetat, es crearà una fira virtual amb continguts dels diversos patrocinadors del congrés

Expositors del segon Congrés d'Acústica de Catalunya
Expositors del segon Congrés d'Acústica de Catalunya | Anna Mira
NacióSantCugat
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:17h
Arran de la crisi sanitària del coronavirus, l'organització del Congrés Català Acusti.cat 2020 ha acordat que la tercera edició del certamen finalment se celebrarà íntegrament per streaming -després d'haver estat posposat- amb la voluntat de minimitzar les situacions de risc. Una trobada anual de referència que treballa per la millora de la qualitat acústica al territori.

L'emissió es realitzarà des d'un plató a la seu del congrés, ubicat a Sant Cugat, amb la presència dels ponents de la majoria de reptes, dilemes i ponències previstos inicialment i mantenint les mesures de seguretat per la prevenció del contagi. El públic inscrit només podrà seguir l'emissió des d'un dispositiu digital.

Com a novetat, es crearà una fira virtual amb continguts dels diversos patrocinadors del congrés, oferint un conjunt de continguts de qualitat, orientat a les solucions tecnològiques, intangibles i socials, multitemàtic i multisectorial que convidi a la reflexió i al debat.

Una activitat coorganitzada amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Associació Catalana de Consultors Acústics.