FGC torna a connectar Sant Cugat i Barcelona fins les dues de la matinada els caps de setmana

La companyia recupera així el 100% de les freqüències, que la pandèmia havia alterat

Estació de tren de Sant Cugat del Vallès.
Estació de tren de Sant Cugat del Vallès. | Adrià Costa
NacióSantCugat
02 de juliol del 2020

Ferrocarrils recupera, a partir d'aquest divendres 3 de juliol, el servei fins a les 2 h de la matinada els divendres i dissabte a les línies que uneixen Barcelona i el Vallès. D'aquesta manera, els usuaris de les línies que uneixen Sant Cugat amb la capital catalana, es beneficiaran de la mesura. Fins ara, el servei finalitzava a la mitjanit de dilluns a diumenge. Consulta tots els horaris i estacions aquí.

Amb aquesta mesura, FGC ofereix altre cop el 100% de les freqüències, que s'havien vist alterades els darrers mesos a causa del coronavirus. Una altra de les novetats és l'obertura del Centre d'Atenció al Client present a l'estació de Plaça Catalunya, que els usuaris podran consultar a partir del dilluns 6 de juliol.

Fonts de la companyia asseguren que "de mica en mica la normalitat es va imposant", i la demanda arriba al 50% del trànsit habitual de passatgers en un mes de juliol. Aquest dimecres ja s'havien assolit les 103.500 validacions a les línies que uneixen el Vallès Occidental i Barcelona.