Sant Cugat acull avui la presentació del llibre d'Oriol Junqueras «Parlant amb tu d'amor i llibertat»

L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa Mireia Ingla, Roger Junqueras, Ernest Maragall i Elisenda Alamany

L'acte tindrà lloc al Celler Cooperatiu el proper dijous 2 de juliol
L'acte tindrà lloc al Celler Cooperatiu el proper dijous 2 de juliol | Twitter
NacióSantCugat
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:10h
Sant Cugat acollirà el proper dijous 2 de juliol, a les 19.30 h, la presentació de l'últim llibre d'Oriol Junqueras "Parlant amb tu d'amor i llibertat" (Ara Llibres). L'acte, que s'ha organitzat amb la col·laboració del Celler de Llibres, tindrà lloc al Celler Cooperatiu.

La presentació comptarà amb la presència i intervencions de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla; Roger Junqueras, germà del líder republicà empresonat a Lledoners; i dels regidors d'ERC de l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall i Elisenda Alamany. 

"Parlant amb tu d'amor i llibertat"

El president d'ERC, Oriol Junqueras, es mostra confiat que malgrat estar empresonat aconseguirà "sumar per guanyar" perquè les generacions del futur "no hagin d'anar mai més a la presó per defensar el dret a vot i el benestar de tothom". En el llibre, que recull les cartes que Junqueras ha enviat a la seva dona i que els han ajudat durant l'empresonament, el polític recorda com els "enemics de la democràcia i del bé comú" s'han acarnissat sobre aquells que "estimen i defensen la justícia i la llibertat".

"Malgrat tot, no ens hem rendit mai. Per aquesta raó tornem a ser a la presó", ha dit. El republicà publica un llibre que comparteix els seus referents literaris des d'un punt de vista humanista i sentimental. El volum aborda l'amor per la família i texts d'autors de la literatura universal.  El mateix Junqueras manifesta que no es tracta d'un "llibre d'història ni una biografia", sinó un intent de "descobrir i gaudir d'alguns texts d'alguns autors de la literatura universal de tots els temps".