Ultimàtum de 15 dies del Club de Gimnàstica Artística Sant Cugat per trobar una solució

El consistori buscarà un equipament municipal on puguin desenvolupar la seva activitat

El Club de Gimnàstica Artística Sant Cugat veu poques esperances de poder continuar endavant
El Club de Gimnàstica Artística Sant Cugat veu poques esperances de poder continuar endavant | Club de Gimnàstica Artística Sant Cugat
01 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:53h
El Club de Gimnàstica Artística Sant Cugat manté les esperances baixes per poder continuar endavant. Aquest dimarts per la tarda se celebrava una trobada a tres amb l'alcaldessa, Mireia Ingla, la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, i la presidenta de l'entitat esportiva, Núria Palos, per assegurar la supervivència del club.

Palos explica a NacióSantCugat que, durant la reunió d'urgència convocada per trobar una sortida que no suposés el tancament definitiu de l'entitat, va haver-hi un tracte "fred i distant". Considera que la trobada es va organitzar únicament "per omplir l'expedient" davant del xoc que va causar l'anunci de tancament a les xarxes aquest cap de setmana.

La presidenta informa que ha donat de marge a l'Ajuntament fins divendres de la setmana vinent per obtenir una resposta. El procés de venda del material del club que ja estava emparaulat, ha quedat en suspens a l'espera de la resposta de l'equip de govern.

"Poc temps de maniobra"

Per la seva banda, la regidora d'Esports Gemma Aristoy, manifesta el compromís de l'Ajuntament per trobar una solució i analitzar quines són les opcions que tenen com a administració per garantir la supervivència del club. Malgrat tot, Aristoy confessa que des de l'Artística els estan donant "poc temps de maniobra" i que les gestions administratives són molt lentes. 

Des de l'Ajuntament, asseguren que se'ls ha proposat sumar-s'hi a la línia d'ajuts directes destinats a donar suport a les entitats més colpejades per la crisi del coronavirus per fer front al pagament dels seus lloguers. Una mesura però, que primer cal esperar a l'aprovació definitiva dels pressupostos per poder tirar-la endavant. Amb l'ultimàtum de dues setmanes que ha llançat Palos, no s'arribaria a temps. 

Per altra banda, pel que fa al cediment d'un equipament municipal, Aristoy diu que, ara mateix, "no existeix cap espai municipal que pogués acollir l'activitat de l'Artística". No obstant, assegura que estan estudiant i buscant un lloc que doni resposta a les dimensions i necessitats del club per evitar que desaparegui.