Neix el Club Hoquei Valldoreix

La nova entitat esportiva ja és una realitat presentant-se sota el lema "Un somni que creix"

El Club oferirà formació a infants d'entre quatre a nou anys en tres categories diferents
El Club oferirà formació a infants d'entre quatre a nou anys en tres categories diferents | EMD
NacióSantCugat
01 de juliol del 2020
"Un somni que creix". La Vila dona la benvinguda al nou Club Hoquei Valldoreix. Aquest dilluns 29 de juny, la sala d'actes del Club Esportiu Valldoreix va ser l'escenari escollit per acollir la presentació en societat de la nova entitat esportiva. 

Així doncs, el recent estrenat club d'hoquei que oferirà formació a infants de quatre a nou anys en les categories d'escola, prebenjamí i benjamí, ja és una realitat. Durant l'acte, el director esportiu del Club Hoquei Valldoreix, va explicar els detalls de l'organització de l'entitat, els horaris d'entrenaments i els partits amistosos que es disputaran. L'objectiu del club és que "els infants s'enamorin de l'hoquei", en un entorn familiar, proper i tranquil.

Per la seva banda, el vocal d'esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, va explicar el paper que ha jugat l'administració local per poder impulsar el projecte unint els representants del Club Esportiu Valldoreix i EDEON, l'empresa promotora i gestora de la nova entitat esportiva, amb la voluntat de continuar "situant Valldoreix" en l'esfera esportiva.

L'acte va comptar amb la participació del president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, el vocal d’Esports de l’EMD de Valldoreix, patrocinadors del Club Hoquei Valldoreix (Sorea i EDEON), i representants del teixit esportiu de Sant Cugat del Vallès.

Les inscripcions al curs escolar 2020-2021 del recent Club Hoquei Valldoreix ja estan obertes oferint-se un total de 45 places.