«Enfortim el teu negoci»: el nou programa de l'Ajuntament per fer front a la crisi del coronavirus

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa segueix donant suport al teixit comercial i empresarial de la ciutat i engega nous serveis de reactivació econòmica

Ajuntament de Sant Cugat
Ajuntament de Sant Cugat | Anna Mira
NacióSantCugat
30 de juny del 2020
Actualitzat el 01 de juliol a les 17:52h
L'Ajuntament de Sant Cugat posa en marxa el nou programa "Enfortim el teu negoci" amb l'objectiu de donar suport i ajudar a les empreses a adaptar l'estratègia empresarial al nou context econòmic després de la crisi del coronavirus. Una iniciativa que se suma als serveis per a la reactivació econòmica a persones autònomes, comerços i pimes impulsats des de l'equip de govern.

Amb la col·laboració de professionals especialitzats, s’oferirà suport i acompanyament personalitzat per a realitzar la diagnosi de l’estat actual de l’empresa amb la finalitat de replantejar el model de negoci i  implementar el pla d’acció per fer front a la nova realitat, treballant aspectes claus com la reducció de costos, la revisió de l’estructura financera, la transformació digital, la reorganització de l’empresa i l’acció comercial.

Èxit per la digitalització

A principis de maig es va estrenar el servei de suport a la digitalització dels comerços que ha atès a més de 70 negocis a dia d'avui. Arran de l'èxit de la iniciativa, l'Ajuntament amplia l'oferta i es reobrirà la convocatòria perquè més comerços del municipi puguin potenciar la seva digitalització.