ENQUESTA: Què et semblaria que Sant Cugat celebrés una Fira Medieval de forma anual?

El grup municipal taronja planteja poder estrenar una primera edició de cara al 2021

Cs aposta per la creació d'una taula de diàleg per elaborar un projecte de consens amb tots els actors implicats
Cs aposta per la creació d'una taula de diàleg per elaborar un projecte de consens amb tots els actors implicats | Aida Morales
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:43h
Cs proposarà al consistori que Sant Cugat aculli una Fira Medieval de forma anual. Un esdeveniment lúdic, cultural i participatiu, semblant al famós Mercat Medieval de Vic, que servirà per atraure turisme a la ciutat aprofitant el segell del Monestir.

La regidora de Cs, Munia Fernández-Jordán, ha explicat que es tracta d'una proposta d'impacte cultural i econòmic potenciant la marca Sant Cugat a través de l'edifici romànic del segle IX. Vilatans disfressats, mercats medievals i activitats de l'època, en un ambient lúdic al voltant de les parets del Monestir.

Els taronges ofereixen la mà estesa per treballar aquesta idea de forma conjunta des del consens i amb tots els actors de la ciutat, per començar-la a treballar i poder acollir la primera edició de cara al 2021. La moció es presentarà durant el proper ple del mes de juliol i esperen rebre el suport de tots els partits de l'Ajuntament. Què et sembla la proposta?