PLE STC

ENQUESTA: Què et semblaria que Sant Cugat celebrés una Fira Medieval de forma anual?

El grup municipal taronja planteja poder estrenar una primera edició de cara al 2021

per Sergi Baixas , Sant Cugat , 30 de juny de 2020 a les 16:40 |
Cs aposta per la creació d'una taula de diàleg per elaborar un projecte de consens amb tots els actors implicats | Aida Morales
Cs proposarà al consistori que Sant Cugat aculli una Fira Medieval de forma anual. Un esdeveniment lúdic, cultural i participatiu, semblant al famós Mercat Medieval de Vic, que servirà per atraure turisme a la ciutat aprofitant el segell del Monestir.

La regidora de Cs, Munia Fernández-Jordán, ha explicat que es tracta d'una proposta d'impacte cultural i econòmic potenciant la marca Sant Cugat a través de l'edifici romànic del segle IX. Vilatans disfressats, mercats medievals i activitats de l'època, en un ambient lúdic al voltant de les parets del Monestir.

Els taronges ofereixen la mà estesa per treballar aquesta idea de forma conjunta des del consens i amb tots els actors de la ciutat, per començar-la a treballar i poder acollir la primera edició de cara al 2021. La moció es presentarà durant el proper ple del mes de juliol i esperen rebre el suport de tots els partits de l'Ajuntament. Què et sembla la proposta?

 


 

Participació