Cs sobre l'Anella Verda: «S'ha de ser tremendament sapastre per entorpir la reactivació del comerç local»

El grup municipal taronja exigeix revertir les obres d'adequació de forma immediata

Cs aposta per la creació d'una taula de diàleg per elaborar un projecte de consens amb tots els actors implicats
Cs aposta per la creació d'una taula de diàleg per elaborar un projecte de consens amb tots els actors implicats | Cs Sant Cugat
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:49h
"La prova pilot ha sortit malament i ara toca ràpidament tornar enrere". Així s'ha pronunciat el regidor de Cs Sergio Blázquez a l'hora de presentar la moció que portaran a aprovació el proper ple municipal del mes de juliol per "deixar sense efectes" l'Anella Verda.

2880
El grup municipal carrega contra el nou pla de mobilitat verda impulsat per l'equip de govern durant el confinament. Un model que ha transformat els principals vials del nucli urbà de Sant Cugat traient espai pel vehicle privat a favor dels vianants i de les bicicletes. Una proposta polèmica que ha despertat tant veus a favor com en contra.

Blázquez ha afirmat contundentment que "s'ha de ser tremendament sapastre per entorpir la reactivació del comerç local en un moment com l'actual". Els taronges consideren que el comerç del centre de Sant Cugat partia d'una situació precària i la mesura resulta "absolutament contraproduent" enmig de la crisi del coronavirus que ha colpejat fortament al sector.

Amb aquesta iniciativa, diuen, "s'està jugant amb la supervivència del comerç local de Sant Cugat". Un projecte "hostil" que asseguren "s'ha fet d'esquena a la ciutadania", deixant com una única opció pel consumidor aparcar en pàrquings privats. 

Davant del "caos circulatori" que, manifesten, s'està produint des de la seva implementació, Cs demanarà en el ple -esperen que també amb el suport de JxSTC- revertir les obres d'adequació de forma immediata i convocar una taula de diàleg amb tots els actors implicats per elaborar un projecte de consens que pugui compaginar la reducció de les emissions amb la recuperació del teixit econòmic del comerç local.

2646
2568