El comerç local de Sant Cugat organtiza una jornada de «retrobament» amb rebaixes

Des de l'associació recorden a tots els clients passar la targeta "Sant Cugat a la Butxaca"

NacióSantCugat
30 de juny del 2020
Actualitzat el 01 de juliol a les 17:56h
El comerç local s'organitza i impulsa una jornada de "retrobament" després del llarg confinament. Aquest dissabte 4 de juliol, Sant Cugat Comerç ha decidit muntar una jornada que doni el tret de sortida a les rebaixes d'estiu amb l'objectiu que la ciutadania es retrobi de nou amb un dels sectors més afectats per la pandèmia.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, ha manifestat que "ara més que mai, necessitem el suport de tota la ciutat". Durant tot el dia, els establiments oferiran grans descomptes per incentivar el consum. La data festiva, també tindrà presència al carrer, amb diferents carpes situades a la plaça d'Octavià.

Des de l'associació recorden a tots els clients passar la targeta "Sant Cugat a la Butxaca" durant la jornada, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres. L'associació del comerç local fa una crida a la participació ciutadana seguint les mesures de seguretat i prevenció del coronavirus. 

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.