Regidors i simpatitzants de Junts per Sant Cugat signen el manifest a favor de Puigdemont

Buch, Calvet, Puigneró i Budó animen un text que crida a convertir JxCat en un partit liderat pel president a l'exili "sense més demora" després que Bonvehí hagi demanat seguir negociant i garanties

Consellers de JxCat, amb Puigdemont a Perpinyà.
Consellers de JxCat, amb Puigdemont a Perpinyà. | Govern
NacióDigital
29 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:52h
Els afins a Carles Puigdemont i als consellers empresonats que divendres van instar el PDECat a dissoldre's amb la Crida en un nou partit (que tindria la denominació de Junts per Catalunya) han promogut un manifest que crida la direcció postconvergent a assumir que toca convertir "sense més demora" la marca electoral en un partit, sota el lideratge del president a l'exili i sense condicions prèvies com ara les quotes.

Els primers en piular-lo, de forma sincronitzada, han estat els consellers de l'Interior, Miquel Buch, la de la Presidència, Meritxell Budó, i el del Territori, Damià Calvet. Buch i Calvet són promoguts per Jordi Turull i Josep Rull davant Carles Puigdemont com a líder del partit resultant i candidat efectiu a la presidència de la Generalitat. A les piulades s'hi ha afegit després el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, que ha difós el manifest.