Fridays For Future exigeix implementar «mesures dràstiques» per lluitar contra l'emergència climàtica

Una vintena d'activistes s'han aplegat a la plaça d'Octavià després de més de tres mesos sense haver convocat actes arran de la pandèmia

Imatge de la reivindicació d'aquest divendres a la plaça d'Octavià
Imatge de la reivindicació d'aquest divendres a la plaça d'Octavià | Sergi Baixas
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 20:26h
Aquest divendres, els joves de Fridays For Future han recuperat els carrers després de més de tres mesos sense convocar cap acte presencial arran de la crisi sanitària derivada del coronavirus. Durant l'acte, que ha comptat amb la presència d'una vintena d'activistes davant del Monestir de Sant Cugat, s'ha reivindicat la necessitat d'implementar mesures "urgents i dràstiques" per lluitar contra l'emergència climàtica.

L'entitat ecologista, que assegura que l'impacte de la pandèmia està "directament" relacionada amb la crisi climàtica, ha anunciat que reprendran la seva activitat a partir d'ara als carrers de la ciutat i fan una crida als santcugatencs a participar en una lluita que ens afecta a tots abans que "tot vagi a pitjor". A l'acte també hi han participat membres de l'Assemblea del Clima que han agraït la feina de Fridays per protegir el medi ambient.

En acabar, s'ha guardat un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19.