coronavirus

Ja hi ha data per la reobertura de les piscines municipals de Sant Cugat

Serà obligatori l’ús de mascaretes i s’establiran circuits de circulació de persones per minimitzar al màxim possible el contacte

per NacióSantCugat , 26 de juny de 2020 a les 18:13 |
La piscina municipal del Parc Central | Teampartners
Les piscines municipals de Sant Cugat obriran les seves portes a partir del pròxim dimecres, 1 de juliol. Enguany el calendari s’ha hagut de retardar pels efectes de la pandèmia de la COVID-19 i per establir mesures de seguretat que evitin la propagació.
  Davant d'aquesta situació excepcional, l'aforament màxim serà del 75% per garantir la distància de seguretat d’1’5 metres entre els usuaris (Parc Central: aforament 275 persones –sobre el màxim de 370- i La Floresta: aforament 149 persones –sobre el màxim de 199). 


A més, una de les novetats d’enguany serà la posada en marxa de dos dominis web per oferir la possibilitat als usuaris de reservar i/o pagar l’entrada (puntual, abonaments de 10 i 20 banys i abonaments familiars) per accedir a les instal·lacions sense fer cues: www.pmparccentral.cat / www.pmlafloresta.cat (estaran operatius a partir del dimarts 30 de juny). Les entrades també es podran comprar, com és habitual, a les taquilles de les piscines.

Paral·lelament es reformularà el servei de neteja perquè es faci de forma continuada (no en tancar les instal·lacions, com es feia els anys anteriors) i es posarà especial èmfasi en la desinfecció de superfícies amb molts contactes (poms de portes…). A més, es contractarà dos vigilants més –un per a cada piscina- per ajudar a reduir aglomeracions i recordar als usuaris la necessitat de respectar la distància d’1’5 metres de seguretat.


També s’oferirà als usuaris gels hidroalcohòlics, serà obligatori l’ús de mascaretes i s’establiran circuits de circulació de persones per minimitzar al màxim possible el contacte. A més, també s’eliminaran els abonaments en paper i només caldrà ensenyar el carnet d’identitat per accedir a les instal·lacions amb la modalitat d’abonament que s’hagi pagat.

Finalment, enguany tots els usuaris que vulguin accedir a les piscines s’hauran d’identificar amb el seu carnet d’identitat per facilitar la cerca de traçabilitat en cas de produir-se algun contagi. Tot aquest paquet de mesures preventives i de control es podrien veure parcialment modificades per adaptar-se al pla sectorial que properament pugui aprovar la Generalitat per aquest tipus d’instal·lacions.

L'horari

Les piscines estaran obertes fins el 31 d’agost. L’horari serà: A) Juliol: d’11 a 20 hores (entre setmana) i d’11 a 19:30 hores (caps de setmana i festius) i B) Agost: d’11 a 19:30 hores (entre setmana) i d’11 a 19 hores (caps de setmana i festius). En cas d’onada de calor (en fase elevada de “risc 3”) es mantindrà com l’any passat la gratuïtat de l’entrada a les piscines als usuaris de Sant Cugat, tot i que enguany s’establiran torns de rotació de 2 hores.
​​
​​
​​

 

Participació