El Rotary Club de Sant Cugat dona material sanitari al Taller Jeroni de Moragas per fer front al coronavirus

La donació ha consistit en 25 bates de protecció, 900 mascaretes i 800 guants de vinil

Voluntaris del Rotary Club fent entrega del material sanitari
Voluntaris del Rotary Club fent entrega del material sanitari | Rotary Club de Sant Cugat
NacióSantCugat
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:38h
El Rotary Club Sant Cugat dona un cop de mà a les entitats socials en temps de coronavirus. La secció local del Rotary ha fet entrega d'un paquet de productes de protecció sanitària al Taller Jeroni de Moragas a través d'una subvenció global de la Fundació Rotaria.

En concret, han fet un donatiu solidari de 25 bates de protecció, 900 mascaretes -quirúrgiques i FFP2- i 800 guants de vinil. El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre destinat a la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn de l'espectre autista.

La gerent de l'entitat, Cristina Montagudo, va rebre les caixes de material sanitari el passat dissabte 20 de juny de les mans dels voluntaris del Rotary Josep Aymerich i Ramón Vilaseca.  Amb aquesta acció i la dels 43 clubs més que formen part del districte 2202 del Rotary Club International, s'ha fet entrega de productes essencials per fer front a la pandèmia a diverses entitats del país per un valor superior als 50.000 euros.