Sant Cugat presenta una vintena d'espectacles en una programació d'estiu 100% santcugatenca

Les propostes culturals es faran al Claustre i la recaptació es destinarà a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes del coronavirus

Presentació de la programació cultural per l'estiu a Sant Cugat.
Presentació de la programació cultural per l'estiu a Sant Cugat. | Anna Mira
22 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:30h
La cultura presencial torna a Sant Cugat i ho farà amb el Sant Cugat a Escena, una programació íntegrament local que inclou una vintena de propostes, que es faran al Claustre del Monestir durant el mes de juliol.

La proposta comptarà amb una setantena d'artistes santcugatencs que oferiran a la ciutadania Nits de clàssica, Lectures a la fresca confitades i Vespres de Jazz. "L'agenda cultural postcovid té per objectiu donar suport als artistes locals", ha expressat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut, Esther Madrona. 

Les entrades tenen un preu de 10 euros, més despeses de gestió, i tota la recaptació es destinarà a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes del coronavirus. 

Madrona ha explicat que s'ha apostat pel talent local per "tornar a la vida social i cultural", tot i les mesures de seguretat que cal seguir. Així Sant Cugat Escena representa "la tornada de la cultura santcugatenca de forma viva, que s'ha trobat tant a faltar". 

Aforament limitat i mesures per evitar aglomeracions

Les mesures de seguretat per assistir als espectacles seran estrictes. L'Ajuntament ha treballat un pla de contingència per garantir la seguretat dels assistents però també dels artistes i els professionals que fan possible les propostes. 
 

Presentació de la programació cultural per l'estiu a Sant Cugat. Foto: Anna Mira


Així doncs, l'aforament al Claustre serà limitat a una vuitantena de persones, que hauran d'adquirir les entrades amb anterioritat. A més a més, cada una d'elles tindrà un horari per accedir a l'espai i les esperes es faran a la plaça de l'Om per evitar aglomeracions a l'interior. "Que la cultura no es torni a quedar tan estancada com ha quedat", ha conclòs la tinenta d'alcaldia de Cultura. 

Tots els espectacles, inclosos La Pua al Plató i Els capitells musicals al claustre, es podran seguir igualment en directe i en obert pel canal YouTube de l’Ajuntament i la plataforma multimèdia Cugat Mèdia.