Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional de la Música des del confinament

La crisi del coronavirus ha obligat els artistes a gravar-se vídeos per retransmetre'ls a través de les xarxes

 Dia Internacional de la Música a Sant Cugat.
Dia Internacional de la Música a Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
19 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:26h
Sant Cugat celebrarà la 8a edició del Dia Internacional de la Música des del confinament. A causa de les mesures de seguretat, la Taula de Música en col·laboració amb l'Ajuntament ha organitzat la iniciativa de manera diferent. Enguany, estudiants de música i músics amateurs han enregistrat i editat vídeos de petits tastets musicals amb formacions i estils diversos: des de solistes, passant per música instrumental clàssica i moderna, a corals.

L'estrena d'aquests videoclips serà el 21 de juny al canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Cugat, a les 12 h i 18 h. La Pua - Oficina Musical també s'afegeix a la celebració amb un programa d'actuacions de la mà dels participants al projecte Músics de Carrer, impulsat per la mateixa oficina. El pati de la Casa Aymat serà l'escenari d'un total de 13 formacions entre solistes i duets i es podrà seguir en línia a través del Facebook Live de La Pua, el mateix 21 de juny a partir de les 18 h.

Les formacions que participaran en la celebració de la 8a edició del Dia Internacional de la Música són: Alejandro Salas, Maria del Alar, Xavi Túrnez, Eli Escoda, La Última i nos vamos, Opció 2, Elimoon, Enric Armengol, Mar Loi, Jk Sax, Jaume Fàbregas, Martademarte i Solà & Estella.