Mireia Ingla: «Si la independència de Catalunya depengués de Sant Cugat, ja seríem independents»

L'alcaldessa de Sant Cugat reconeix però, que "no som prous"

Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat
Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat | Adrià Costa
NacióSantCugat
19 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:14h
L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, assegura que "si la independència de Catalunya depengués de Sant Cugat, ja seríem independents". La republicana remarca que el municipi vallesà és una "ciutat independentista" que compta amb una àmplia majoria de 18 de 25 regidors independentistes al consistori i una alcaldessa d'ERC al capdavant de l'Ajuntament. Així ho ha afirmat al programa "Línia Directa" de Cugat Mèdia.

Ingla assenyala però, que "abans d'independentistes som demòcrates" i a hores d'ara manifesta que "no som prous". L'alcaldessa explica que en molts municipis d'aquest país, aquesta majoria independentista està "molt lluny". 

En aquest sentit i amb la voluntat de revertir aquesta realitat, Ingla emplaça als independentistes a treballar i convèncer a més gent, "no amb banderes, sinó amb arguments de caràcter social i econòmic per arribar més aviat que tard" i poder aconseguir una victòria de l'independentisme en una futura votació. 

Tal com va afirmar fa uns dies en un article a NacióSantCugat, Mireia Ingla considera l'independència com la "millor eina" per transformar Catalunya en un país "més just, amb més oportunitats, més equitatiu i lliure de corrupció".