ENQUESTA: Com valores que els diumenges es talli el trànsit a la Rambla del Celler i l'avinguda de Cerdanyola?

Vota l'enquesta de NacióSantCugat

L'avinguda de Cerdanyola quedarà tallada al trànsit cada diumenge
L'avinguda de Cerdanyola quedarà tallada al trànsit cada diumenge | Ajuntament de Sant Cugat
Sergi Baixas / Anna Mira
18 de juny del 2020
Aquest dijous, l'Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat una nova mesura amb la voluntat de pacificar carrers per garantir el distanciament social dels ciutadans i complementar el projecte de mobilitat sostenible de l'Anella Verda que entrarà en funcionament la setmana vinent.

L'última mesura aprovada pel tripartit passa per tallar la circulació de vehicles per la Rambla del Celler i l'avinguda de Cerdanyola els diumenges. En concret, els talls al trànsit es faran des de les 9 h del matí fins a les 20 h del vespre, entre la plaça del Celler i carrer Francesc Moragas, pel que fa a la rambla del Celler i el tram entre el carrer Borrell i l'avinguda Torreblanca, a l'avinguda Cerdanyola.

El regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, assegura que els talls puntuals de carrers es fan "perquè que la ciutadania pugui ocupar i gaudir de l'espai públic de la ciutat". Malgrat tot, totes aquestes actuacions respecte a la mobilitat de Sant Cugat, ha aixecat reticències i malestar per part de Sant Cugat Comerç. I tu, quina valoració en fas? 

 

 


​​
​​
​​