El ple de Valldoreix serà presencial però es farà a porta tancada

Entre els temes que es portaran a debat hi ha l'obertura de l'abocador de Can Balasc a Rubí

La junta de veïns de Valldoreix tornarà a ser presencial.
La junta de veïns de Valldoreix tornarà a ser presencial. | EMD Valldoreix
NacióSantCugat
17 de juny del 2020
Valldoreix tornarà a celebrar el ple municipal de manera presencial però ho farà a porta tancada. La sessió es fa aquest dijous 18 de juny a les 17 hores a la sala de plens de l'EMD. Entre els punts de l'ordre del dia, els representants municipals llegiran un manifest contra el racisme i també es debatrà sobre l'obertura de l'abocador de Can Balasc. 

1.- Aprovació de l’esborrany de l’acta del ple ordinari del dia 21 de Maig de 2020.-

2.- Mocions i propostes presentades pels grups al ple.-

- Moció del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) per a la dignificació del treball de la llar i les cures i a favor de la ratificació del conveni 189 de l’OIT.

- Moció del grup municipal de la CUP-PC per al desenvolupament del programari lliure a l’EMD de Valldoreix.

- Moció del grup municipal de la CUP-PC per rebutjar l’obertura d’un nou abocador a Rubí.

- Moció del grup municipal de C,s per a preservar i fer efectiva la conciliació laboral i reducció de la bretxa salarial en la situació provocada per la crisi de la COVID-19.

- Moció del grup municipal de C,s perquè la Comissió del nomenclàtor anomeni Parc Narcís Perbellini i Subiranas ( 1893-1972) al nou parc situat al carrer Brollador cantonada amb Passatge Eucaliptus.

3.- Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de maig de 2020 fins al dia 10 de juny de 2020 ambdós inclosos.-

4.- Aprovació de la Modificació pressupostària núm. 7/2019.- Expedient 1585/2019.

5.- Aprovació de l’exempció durant l’any 2020 del pagament de les taxes d’ocupació de via pública per taules i cadires; exempció del pagament de les taxes per obertura provisional de bars a l’aire lliure; exempció de les taxes dels tallers de cultura mentre les classes es facin on-line. Aprovació taxes reduïdes de l’Escola Bressol en fase de desescalada.- Expedient 690/2020

6.- Aprovació de la relació de béns i drets afectats per l’expropiació de l’obra d’ampliació del C/ Nard.- Expedient 412/2020.

7- Acció de govern.-

8.- Precs i preguntes.-