coronavirus

Valldoreix denuncia abocaments il·legals de residus als carrers de la Vila

L'abocament de material no autoritzat pot comportar sancions d'entre 730 i 1.500 euros

per NacióSantCugat, 17 de juny de 2020 a les 16:13 |
Deixar runa o restes d'obres a la via pública està terminalment prohibit | EMD
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'EMD de Valldoreix denuncia un augment d'abocaments il·legals de residus enmig dels carrers de la Vila. El portaveu i vocal de Junts per Valldoreix, Bernat Gisbert, assegura que durant els darrers dies de confinament s'ha observat un increment de comportaments incívics pel que fa a l'abocament de material no autoritzat i ha demanat vetllar per continuar gaudint d'un "entorn privilegiat" només sent possible amb la col·laboració de tot el veïnat. En aquest sentit, des de l'administració local es recorda que l'abandonament a la via pública o zones forestals de material no autoritzat pot arribar a comportar sancions econòmiques d'entre 750 i 1.500 euros. Així doncs, objectes voluminosos són: mobiliari gran com ara sofàs, taules, matalassos, somiers, làmpades o tauletes.

Cal recordar que material electrònic com ordinadors, pantalles o joguines s'han de dur a l'Ambiteca; mentre que deixar runa i restes d'obra queda terminalment prohibit. L'horari per baixar objectes voluminosos a les cantonades dels carrers de Valldoreix queda reservat a partir de les 20 h del vespre de cada dilluns. 
 

 

Participació