Aquesta tarda es presenta el conte de la nit de Sant Joan a Sant Cugat

Els seus autors explicaran com va sorgir la idea

NacióSantCugat
17 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:51h
Enguany la revetlla de Sant Joan i la Flama del Canigó s'adaptaran a l'anomenada nova normalitat, provocada pel coronavirus. Sense cap acte de cultura popular, els santcugatencs que vulguin emportar-se un trosset de Flama, ho podran fer el mateix 23 a la plaça d'Octavià i de l'1 d'Octubre. 

Ara bé, per anar fent boca, aquesta tarda Òmnium Cultural fa la presentació del conte sobre la nit de Sant Joan, elaborat per la santcugatenca Eva Tateret i l'il·lustrador Pere Rovira. El llibre santcugatenc ja es pot adquirir a les llibreries i quioscos per 3 euros. La presentació es farà a les 17.30 hores de manera virtual pels canals de Youtube, Facebook i Twitter d'Òmnium Sant Cugat. 

"Confiem que les àvies i els avis, les mares i els pares, tinguin més fàcil d’explicar la tradició, aquest any que només hi haurà revetlles particulars". El conte es podrà adquirir durant tota la segona quinzena de juny, a les llibreries de Sant Cugat del Vallès. És una edició senzilla, per a que els infants el puguin pintar i personalitzar.