1 de 10
coronavirus

S'obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts econòmics de menjador pel curs 2020-2021

Les sol·licituds es podran enviar a partir del 22 de juny fins al 17 de juliol

L'import total dels ajuts s'ha incrementat fins als 910.000 euros | Scolarest
per NacióSantCugat, 17 de juny de 2020 a les 12:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Vallès Occidental obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts econòmics de menjador escolar pel curs 2020-2021, adreçat a l'alumnat d'ensenyament obligatori i de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria. L'import total dels ajuts s'ha incrementat fins als 910.000 euros.

L'Ajuntament de Sant Cugat complementarà l'ajut atorgat pel Consell, prioritzant les necessitats econòmiques i socials de les persones sol·licitants que restarà obert durant tot el període escolar per a famílies nouvingudes i per situacions sobrevingudes.


Enguany s'ha establert un nou barem que donarà accés a més famílies que en cursos anteriors, ja que s'ha augmentat el límit de renda familiar. En cas de sol·licituds denegades pel Consell, l'Ajuntament atorgarà un ajut de 3 euros diaris en cas que es compleixin els requisits. 

Totes les famílies que van sol·licitar l'ajut menjador el curs anterior, rebran directament via SMS l'esborrany de sol·licitud de l'Ajut de Menjador que contindrà dades del curs anterior i només s'haurà de revisar i fer el tràmit de confirmació o modificació segons correspongui. Per altra banda, totes les famílies que demanin de nou l'Ajut de Menjador ho podran fer via telemàtica per agilitzar i simplificar el procés de tramitació. L'OAC ofereix, a totes les persones que ho demanin, suport via telefònica. 

​​
​​
​​
Participació