L'Ateneu torna «amb més ganes que mai» amb una nova programació adaptada al desconfinament

L'entitat recuperarà algunes activitats de forma presencial de cara al mes de juliol

L'Ateneu acollirà aquest juliol la tercera edició del cicle de Cinema Documental
L'Ateneu acollirà aquest juliol la tercera edició del cicle de Cinema Documental | Ateneu
NacióSantCugat
16 de juny del 2020
L'Ateneu torna a reprendre la seva activitat "amb més ganes que mai" amb un nou programa adaptat a les restriccions per la crisi sanitària del coronavirus. En aquest sentit, l'entitat reobrirà les seves portes amb una nova proposta de més d'una seixantena de cursos, tallers i monogràfics en format presencial o online per aquest mes de juliol.

L'associació santcugatenca ha adaptat les classes i els espais per donar compliment a les mesures de seguretat, higiene i distància arran de la pandèmia de la Covid-19. A les activitats presencials s'haurà de portar obligatòriament mascareta i en matèries d'estret contacte -com ara les classes de ball-, les parelles hauran de conviure en el mateix domicili.

Per altra banda, els cursos en línia es faran en directe per una plataforma virtual, seran personalitzats i exclusius per alumnes inscrits. Pots consultar tota la programació de juny i juliol, aquí.

Per altra banda, l'Ateneu acollirà aquest juliol la tercera edició del cicle de Cinema Documental "El món a la fresca" que enguany se centrarà en el dret a la salut i comptarà amb la presència d'entitats de la Xarxa Solidària de Sant Cugat. Una cita que tindrà lloc durant els tres primers dimecres de juliol a les 21.30 h de la nit. Una activitat gratuïta que, per garantir les distàncies de seguretat, serà necessària una inscripció prèvia; igual que per a les dues sessions de contacontes organitzades per la Cia Patawa.

L'entitat recorda que el pròxim dimecres 1 de juliol, tindrà lloc de forma telemàtica l'últim concert en streaming dins del cicle "La Cambra de l'Ateneu" amb Paula Grande i Vic Moliner. Els diners de les entrades, d'entre 2 i 10 euros, aniran destinats a projectes solidaris de l'Ateneu.


​​
​​
​​