coronavirus

L'Ateneu torna «amb més ganes que mai» amb una nova programació adaptada al desconfinament

L'entitat recuperarà algunes activitats de forma presencial de cara al mes de juliol

per NacióSantCugat , 16 de juny de 2020 a les 18:44 |
L'Ateneu acollirà aquest juliol la tercera edició del cicle de Cinema Documental | Ateneu
L'Ateneu torna a reprendre la seva activitat "amb més ganes que mai" amb un nou programa adaptat a les restriccions per la crisi sanitària del coronavirus. En aquest sentit, l'entitat reobrirà les seves portes amb una nova proposta de més d'una seixantena de cursos, tallers i monogràfics en format presencial o online per aquest mes de juliol.

L'associació santcugatenca ha adaptat les classes i els espais per donar compliment a les mesures de seguretat, higiene i distància arran de la pandèmia de la Covid-19. A les activitats presencials s'haurà de portar obligatòriament mascareta i en matèries d'estret contacte -com ara les classes de ball-, les parelles hauran de conviure en el mateix domicili.


Per altra banda, els cursos en línia es faran en directe per una plataforma virtual, seran personalitzats i exclusius per alumnes inscrits. Pots consultar tota la programació de juny i juliol, aquí.

Per altra banda, l'Ateneu acollirà aquest juliol la tercera edició del cicle de Cinema Documental "El món a la fresca" que enguany se centrarà en el dret a la salut i comptarà amb la presència d'entitats de la Xarxa Solidària de Sant Cugat. Una cita que tindrà lloc durant els tres primers dimecres de juliol a les 21.30 h de la nit. Una activitat gratuïta que, per garantir les distàncies de seguretat, serà necessària una inscripció prèvia; igual que per a les dues sessions de contacontes organitzades per la Cia Patawa.


L'entitat recorda que el pròxim dimecres 1 de juliol, tindrà lloc de forma telemàtica l'últim concert en streaming dins del cicle "La Cambra de l'Ateneu" amb Paula Grande i Vic Moliner. Els diners de les entrades, d'entre 2 i 10 euros, aniran destinats a projectes solidaris de l'Ateneu.
​​
​​
​​

 

Participació