Arrenquen les preinscripcions pels cursos de l'Escola d'Adults de Sant Cugat

Ja es poden fer de manera telemàtica o presencial i s'allargaran fins el dia 29

L'Escola d'Adults es troba a la Casa de Cultura de Sant Cugat.
L'Escola d'Adults es troba a la Casa de Cultura de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
15 de juny del 2020
Després de l'aturada per la pandèmia del coronavirus, l'Escola d'adults de Sant Cugat (CFA Sant Cugat) inicia les preinscripcions el proxim dilluns 15 de juny fins al 29 de juny. Els usuaris interessats en apuntar-se a alguna de les formacions ho poden fer de manera telemàtica o presencia. En aquest cas cal demanar cita prèvia per fer-ho. 

Els cursos que es podran fer són informàtica (nivell bàsic, mitjà i avançat), anglès (inicial A1 i A2), castellà (A1, A2 i B1), català (A1). També s'ofereix la preparació per a la prova d'accés per a grau superior i grau mitjà, el graduat en educació secundària (ESO) i formació per escriure, parlar i llegir tant català com castellà. L'Escola d'Adults es troba a la segona planta de la Casa de la Cultura de Sant Cugat. 

40 anys de formació 

L'escola va obrir les seves portes a la ciutat fa 40 anys, aquest any s'hauria d'haver celebrat aquest esdeveniment però a causa de la situació de la Covid-19 s'espera poder realitzar la celebració l'any que ve.

Actualment compten amb gairebé 500 alumnes, els ensenyaments s'imparteixen per totes aquelles persones que volen seguir millorant i aprenent informàtica o anglès, aprendre les llengües del país, castellà per estrangers i català inicial , i també per qui vol obtenir el graduat escolar (Ges), o accedir a un grau superior o mitjà (curs per preparar les proves d'accés). 


​​
​​
​​