Les entitats de la Festa de Tardor engeguen motors per «fer explotar de vida» els carrers de Sant Cugat

La pròxima assemblea virutal és decidirà la temàtica de la celebració d'enguany

La temàtica de la Festa de Tardor d'enguany es decidirà durant la pròxima assemblea virtual prevista pel 14 de juliol
La temàtica de la Festa de Tardor d'enguany es decidirà durant la pròxima assemblea virtual prevista pel 14 de juliol | Cedida
Sergi Baixas
10 de juny del 2020
Les entitats participants de la Festa de Tardor recalquen les "ganes i implicació" perquè la celebració d'enguany "faci explotar de vida" els carrers de Sant Cugat després de tants dies de confinament.

Aquest dimarts 9 de juny, es va celebrar una assemblea virtual per començar a "engegar motors" i recollir les diverses iniciatives i propostes presentades per cadascuna de les entitats amb l'objectiu de posar-se a treballar al més aviat possible en la programació del cartell. Un pla que contemplarà diferents escenaris segons la situació de la crisi sanitària del mes d'octubre.

Des de la comissió, també apunten que la temàtica es decidirà en la pròxima trobada prevista pel 14 de juliol. Algunes idees que s'han valorat per la Festa de Tardor d'enguany són: l'emergència social, la problemàtica de l'habitatge, reivindicar el teixit associatiu local, la diversitat i inclusió o la solidaritat i empoderament ciutadà, entre d'altres.


​​
​​
​​