Una família de Sant Cugat relata la seva por en descobrir que els han robat mentre dormien

Els Mossos d'Esquadra recomanen als veïns de la zona de Sant Cugat que activin les alarmes dels seus domicilis i prenguin precaucions per evitar robatoris

Dos detinguts a Santa Maria de Palautordera per robatori en domicilis
Dos detinguts a Santa Maria de Palautordera per robatori en domicilis | Mossos Esquadra
NacióSantCugat
09 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:17h
Una família de Sant Cugat relata la "sorpresa, por i preocupació" en despertar i adonar-se'n que t'han robat dins de casa mentre dormies. El fill gran dels Silva, descobria aquest matí com la porta que dona al balcó estava oberta i la sala d'estar completament capgirada.

Josep Manuel Silva ha explicat a la Cope l'evolució de les sensacions que una persona experimenta després de patir una experiència similar. "Primer sorpresa i després por perquè descobreixes que han entrat a casa estant tota la família dins; és molt desagradable", confessa.

Silva comenta que després de l'ensurt, arriba el moment de denunciar el robatori i fer inventari de tot el què s'han emportat. "Només s'han endut diners, res de dispositius mòbils o tecnològics. Només buscaven diners i joies", afirma. El santcugatenc apunta que els Mossos han confirmat que el lladre o lladres van entrar pel balcó mitjançant cordes de forma molt silenciosa.

Des del cos policial, recomanen que els veïns de la zona de Sant Cugat activin les alarmes dels seus domicilis i prenguin precaucions per evitar facilitar l'entrada de lladres per escalament.