El centre comercial de Sant Cugat torna a obrir amb limitació d'aforament i itineraris marcats

La galeria comercial recupera la seva activitat amb l'horari habitual d'estiu

 S'han instal·lat dispensadors de gel hidroalchòlic per tot el recinte
S'han instal·lat dispensadors de gel hidroalchòlic per tot el recinte | Centre Comercial Sant Cugat
NacióSantCugat
08 de juny del 2020
Actualitzat el 09 de juny a les 10:33h
El Centre Comercial de Sant Cugat ha tornat a obrir les seves portes aquest 8 de juny amb l'entrada del municipi a la fase 2 del desconfinament. El centre recupera la seva activitat en tots els sectors que havien quedat temporalment tancades des de l'inici de l'estat d'alarma per evitar la propagació del coronavirus.

Amb el retorn, Sant Cugat Centre Comercial i Oci aplicarà directament l'horari d'estiu tant a la galeria comercial com a la zona d'oci i restauració. En el cas de la galeria comercial, l’horari serà de 9.30 h a 22 h de dilluns a dissabte, i durant els festius d’obertura comercial. En el cas d’oci i restauració, l’horari serà de 9.30 a 24 h de dilluns a dissabte, i els diumenges d’11 h a 24 de la nit.

Per garantir la seguretat de clients i treballadors, el centre ha posat en marxa una sèrie de mesures de limitació de l'aforament, instal·lació de punts de dispensació de gel hidroalcohòlic, desinfecció dels espais i senyalització d'itineraris i cues d'espera a tot el centre. 

També es recorda l'obligatorietat de mantenir la distància de seguretat de dos metres, l'ús de la mascareta, rentat regular de mans i evitar el contacte físic entre persones. Ara per ara, els cinemes Yelmo Premium Sant Cugat continuaran tancats.


​​
​​​
​​​​
​​​​​