Els consells de barri de Sant Cugat reprenen la seva activitat habitual però de manera telemàtica

Arrenquen aquest dimecres 10 de juny i les sessions seran obertes i per tal de facilitar la participació i les intervencions de tothom

Primera sessió del Consell de Barri del Nucli Antic de Sant Cugat.
Primera sessió del Consell de Barri del Nucli Antic de Sant Cugat. | Anna Mira
NacióSantCugat
08 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:08h
Els consells de barri de Sant Cugt reprenen les sessions ordinàries a partir d’aquest mes de juny, amb un format per videoconferència adaptat a la situació sanitària actual. D’aquesta manera, es vol seguir treballant amb els barris en aquelles qüestions que afecten l’entorn més directe del veïnat.

Durant les darreres setmanes, ja s’han fet trobades en línia amb les entitats per poder-les informar de les actuacions que s’estaven fent a la ciutat, recollir les seves inquietuds i abordar la represa de l’activitat en formats digitals.
 
Quin és el calendari de les sessions?

- 10 de juny, 19 h: Consell de Barri del Centre Est
- 17 de juny, 19 h: Consell de Barri de les Planes
- 22 de juny, 19 h: Consell de Barri de Mira-sol
- 25 de juny (data per confirmar): Consell de Barri del Centre Oest
- 30 de juny (data per confirmar): Consell de Barri de la Floresta
- 1 de juliol (data per confirmar): Consell de Barri del Nucli Antic

Com puc participar? 

Les sessions seran obertes i per tal de facilitar la participació i les intervencions de tothom, les persones que vulguin seguir-les com a públic ho podran fer de diferents maneres:
- Inscrivint-se a la sessió a través del portal decidim i participant activament de la videoconferència, juntament amb els vocals del consell. 
- Enviant preguntes abans del Consell a través del portal decidim. 
- Seguint la retransmissió en directe a través del canal de youtube de l’Ajuntament.

Des de la regidoria de Participació i Barris s’està fent un esforç per detectar les possibles problemàtiques que puguin sorgir per seguir aquestes sessions digitals i mirar de donar-hi una resposta. Amb aquesta voluntat, es va fer una enquesta prèvia als vocals de tots els consells per conèixer el seu interès en seguir treballant de manera digital, els canals més adients per fer-ho i els horaris que més s’ajustaven a les circumstàncies actuals.

D’altra banda, qualsevol persona que tingui interès en participar de les sessions i tingui dificultats per fer-ho, pot enviar un correu electrònic a [email protected] i es buscaran solucions a cada cas.
 



​​
​​​
​​​​
​​​​​