La Unió Santcugatenca ultima els detalls per obrir les seves portes

Encara no hi ha una data marcada però el govern espera que l'equipament cultural de Sant Cugat es posi en marxa aviat

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, durant la visita virtual a la Unió Santcugatenca.
L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, durant la visita virtual a la Unió Santcugatenca. | ND
NacióSantCugat
04 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:59h
L'esperada reobertura de la Unió Santcugatenca podria fer-se realitat aviat. Així ho ha expressat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, durant la visita virtual que l'entitat ha fet aquest dijous a les instal·lacions del nou equipament cultural de la ciutat. Amb la seva reobertura "la Unió podrà tornar a ser l'espai de referència cultural al centre de la ciutat", ha afegit Madrona. 

En un recorregut pels diferents espais, els membres de la Unió i el seu president, David Pujol, han explicat els nous espais, i les seves utilitats. Fins i tot s'ha pogut veure la privilegiada vista des dels controls de llum i so. El teatre podrà acollir concerts, assaigs o funcions de teatre gràcies a la seva versatilitat funcional. Pujol ha explicat que l'aforament serà de 400 persones assegudes i fins a 700 dempeus. 

A més a més l'escenari disposa d'un elevador per fer concerts i un fosso que a banda d'allotjar orquestres, també es pot convertir en grades o tot l'espai es pot posar al mateix nivell per tenir una gran sala diàfana per assaigs. 

Visita la Unió des de casa

Membres de l'entitat cultural també han avançat que entre avui i demà els que ho vulguin podran fer una visita virtual amb imatges de la Unió a través de Google Maps. Es penjaran diverses fotografies al Street View perquè tothom pugui veure com serà l'interior del nou equipament després de la remodelació. 


​​
​​​
​​​​
​​​​​