coronavirus

Les àrees blava i verda de Sant Cugat tornaran a ser de pagament a partir d'aquest dilluns

La tarifa gratuïta Plis-Plas s’amplia fins a una hora per fer gestions de curta durada

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 7 de juny de 2020 a les 20:00 |
Parc Central de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat que, a partir de dilluns 8 de juny, totes les àrees d'estacionament regulat tornaran a ser de pagament amb les tarifes habituals. També s'anuncia que tots els usuaris de l'àrea verda que hagin tingut en vigor la tarifa anual rebran una proporcional compensació del temps no gaudit de forma automàtica a la targeta moneder. 

Per altra banda, coincidint amb la represa del servei de les àrees d'estacionament regulat, es posa en marxa l'ampliació de la tarifa Plis-Plas, que passarà dels 30 minuts actuals fins als 60 minuts per fer petites gestions. L'objectiu de facilitar l'accés als eixos comercials de la ciutat i potenciar el comerç local i de proximitat. Les zones blaves i verdes d'aparcament del municipi s'han mantingut gratuïtes des de la declaració de l'Estat d'alarma. Una decisió que en un primer moment es va acotar a 15 dies però que s'ha anat allargant en el temps degut a l'evolució de la pandèmia. 


 

Participació